Seizoensvacatures

Seizoenskrachten in watersportstemming gezocht

Voor de toeristische servicefaciliteiten op onze jachthavens en restaurants zoeken wij:

Croissanteriemedewerker Hindeloopen/Stavoren

Vacature croissanterie medewerker Jachthaven Hindeloopen Marina Stavoren

Ben jij op zoek naar een afwisselende horecafunctie in de recreatiesector met veel flexibiliteit?

Voor Jachthaven Hindeloopen en Marina Stavoren zijn wij voor het toeristisch seizoen (maart t/m oktober) op zoek naar een verantwoordelijke gastheer/vrouw met enthousiasme en betrokkenheid. Samen met je collega’s zorg jij voor de ultieme beleving in het hart van de watersport bij onze croissanterie.

Je start rond 6.30 uur met het bakken van verse broodjes voor de take away-corner en zet alles klaar voor het ontbijtbuffet. Vanaf 7.30 uur ontvang je de eerste gasten met een hartelijke lach! Je bent het eerste aanspreekpunt in de morgen m.b.t. vragen over het verblijf. Kortom; je draagt zorg voor een aangename zorgeloze start van de dag van onze watersportgasten. Rond 11 uur sluit de croissanterie en begin je met schoonmaken van je werkplek en de voorbereidingen voor de opvolgende dag. Rond 12.00 uur is je werkdag afgerond en heb je nog alle tijd voor leuke andere activiteiten.

Zoek je extra afwisseling of uitbreiding van uren dan kun je avonden helpen in de bediening van het naastgelegen restaurant of in ons animatie team. Vaak zie je hier weer de gasten die je ook in de ochtenduren tegenkomt.

Wat vragen wij?

 • Je bent minimaal eens in de 2 weken op zaterdag en zondag beschikbaar en deels in de vakanties
 • Je bent 2 tot 5 dagen per week beschikbaar, uren in overleg
 • Je bent representatief, een ochtendmens en positief ingesteld
 • Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en kan goed zelfstandig werken
 • Ervaring in de bediening en kennis van de Duitse taal is een pré

Wat bieden wij?

 • Een leuke, flexibele functie in een dynamisch bedrijf
 • Werktijden van 6.30 tot 12.00 (meer indien gewenst)
 • Veel zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid
 • Een marktconform salaris en reiskosten vergoeding
 • Eventueel huisvesting indien gewenst

Samen zorgen wij voor een optimaal en gemoedelijk verblijf van onze watersportgasten de hele dag door!

Enthousiast? Mail dan je motivatie met evt. werkervaring naar pz@skipsmaritiem.nl of app naar 06-12 50 48 50

Samen maken we er een prachtige zomer van!

Horeca toppers Paviljoen De Potvis (Stavoren)

Fulltime/parttime

Wij zoeken enthousiaste, klantgerichte toppers voor versterking van ons gezellige horecateam in ons bruisende paviljoen. Je werkt op het mooiste plekje aan het IJsselmeer. Ons paviljoen is gevestigd in het hart van de watersport, buitendijks aan de rand van het IJsselmeer, bij Marina Stavoren Buitenhaven.  Iedere werkavond geniet je, terwijl je met een glimlach op het royale terras lekker bezig bent, van de mooiste zonsondergang! We ontvangen veel reguliere watersportgasten van diverse nationaliteiten.

Paviljoen De Potvis is dagelijks geopend tussen 11.00-24.00 uur en er zijn diverse diensten mogelijk (vroege – of late start) in parttime of fulltime-vorm.

Functies (m/v);

 • Bediening /barmedewerker (16 jaar en ouder) ;Kennis van de Duitse taal en horeca-ervaring is een pré
 • Afwasser inclusief bereiden nagerechten (15 jaar en ouder)
 • Keukenhulp waaronder bereiden van koude gerechten en snacks (15 jaar en ouder)

Wij zijn geopend van maart t/m november. Reiskostenvergoeding en/of tijdelijke huisvesting mogelijk.

Enthousiast? Mail dan je motivatie met evt. werkervaring naar info@de-potvis.nl of app naar 06-12 50 48 50

Samen maken we er een prachtige zomer van!

Horeca medewerkers Restaurant Sailors Inn (Hindeloopen)

Vacature Sailors Inn horeca medewerker

Wij zijn op zoek naar enthousiaste horeca-toppers met passie voor het vak. Samen met je collega’s zorg jij voor de ultieme beleving in het hart van de watersport bij Restaurant Sailors Inn, gevestigd op Jachthaven Hindeloopen.

Restaurant Sailors Inn is in het watersportseizoen (april t/m oktober) geopend voor borrel en diner.

Je werkt in een klein gepassioneerd team met veel persoonlijke aandacht voor de gast. We ontvangen veel reguliere watersportgasten van diverse nationaliteiten

Beschikbare functies;

 • Zelfstandig werkend kok (meer informatie)
 • Bediening en hulp bij de bar-uitgifte (16 jaar en ouder)
 • Afwassers (15 jaar en ouder)

Vaste werkdagen bespreekbaar mits minimaal 2 weekenden per maand (of 1 vaste dag in het weekeinde) beschikbaar. Reiskostenvergoeding en/of tijdelijke huisvesting mogelijk.

Iets voor jou? Mail dan je motivatie met evt. cv naar info@sailors-inn.nl of app naar 06-12 50 48 50.

 Samen maken we er een prachtige zomer van!

Collega animatieteam Jachthaven Hindeloopen

Vacature animatie medewerker Jachthaven Hindeloopen

Zoek jij een originele zomerbaan?

Voor onze ‘Happy Harbour club’, de animatieclub op onze jachthaven, zoeken wij een collega animatieteam.

Samen met je collega’s zorg jij op de drukke watersportdagen voor een gezellige en gemoedelijke sfeer in de openbare ruimtes van Jachthaven Hindeloopen.

Jij wordt onderdeel van de Happy Harbour Club. Happy Harbour Club verzorgt de animatie voor onze gasten (voor jong en oud en voor diverse nationaliteiten) a.d.h.v. onder andere een activiteiten kalender die aan het begin van het seizoen wordt opgesteld.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Jouw werkdag begint aan het einde van de middag, je begint met het opstarten van de lounge en het zwembad. Je creëert gezelligheid en zet een leuke afspeellijst op, variërend van wat soort gasten er in de lounge aanwezig zijn. Je gaat de controle werkzaamhedenlijst af, variërend van het bijvullen van de service automaten in de lounge, een schoonmaakronde doen in het toiletgebouw tot een handje helpen in het spitsuur van het restaurant. Als er een activiteit gepland staat zorg jij dat alles klaar staat en begeleid jij deze pro actief. Na afloop van de activiteit doe je de laatste schoonmaak ronde en zit je werkdag er weer op. Bepaalde activiteiten zullen ook op onze andere jachthavens plaatsvinden; hiervoor kun jij alvast de voorbereidingen voor de uitvoer-dag treffen.

Wat vragen wij?

 • Je bent een groot deel van de zaterdagen en vakanties beschikbaar. De werktijden zullen tussen 15.00 en 21.00 uur zijn. Het betreft de periode april-september
 • Je bent een enthousiast en positief persoon en kunt dit goed overbrengen op anderen
 • Je hebt kennis van Duitse taal
 • Je hebt affiniteit met (kinder)animatie
 • Je kunt organiseren

De Happy Harbour Club is geopend tijdens de schoolvakanties en op zaterdagen. Mocht je buiten de vakanties extra uren willen maken is hiertoe de mogelijkheid in ons restaurant of onze croissanterie.

Iets voor jou? Mail dan je motivatie met evt. cv naar pz@skipsmaritiem.nl of app naar 06-12 50 48 50. Kijk ook op www.jachthavenhindeloopen.nl

Samen maken we er een prachtige zomer van!

VERKOPER (M/V) IN WATERSPORTSTEMMING GEZOCHT, DIVERSE LOCATIES FRIESLAND

Wij zoeken enthousiaste, klantgerichte verkopers (m/v) voor versterking van ons team in de watersportwinkels op Jachthaven Hindeloopen, Marina Stavoren en Skipswinkel Sneek. 7 dagen per week (overdag) geopend; welke dagen kun jij? Heb je affiniteit met de watersport en kennis van watersportbenodigdheden, ben je klantgericht, commercieel ingesteld, minimaal 2 weekenden per maand (of 1 vaste dag in het weekeinde) inzetbaar en kun je je enthousiast verwoorden in zowel de Nederlandse- als de Duitse taal ?

Iets voor jou? Mail dan je motivatie met evt. cv naar pz@skipsmaritiem.nl of app naar 06-12 50 48 50. Kijk ook op www.jachthavenhindeloopen.nl

Samen maken we er een prachtige zomer van!
Bekijk onze vacatures