Seizoensvacatures

Seizoenskrachten in watersportstemming gezocht

Voor de toeristische servicefaciliteiten op onze jachthavens en restaurants zoeken wij:

GASTHEER/VROUW CROISSANTERIE/RESTAURANT JACHTHAVEN HINDELOOPEN

Een afwisselende doordeweekse service-baan op Jachthaven Hindeloopen

Periode april-oktober

Indien gewenst enkel doordeweekse dagen mogelijk; 2 ochtenden croissanterie,  1 a 2 avonden bediening

S ’morgens de gasten met een lach ontvangen in onze gezellige ontbijtruimte evt. afgewisseld met avonden meedraaien in de bediening in ons gemoedelijke havenrestaurant.
In de ontbijtruimte start je rond 6.30 uur en 11.30/12 uur is je werkdag afgerond en heb je nog alle tijd voor leuke andere activiteiten.

Je bakt broodjes voor de take away-corner, maakt een ontbijtbuffetje klaar, opent de deuren van het naastgelegen zwembad en ontvangt vervolgens de gasten met een hartelijke lach! Ook verzorg je de check-outs van ons SkipsHotel. Kortom; je draagt zorg voor een aangename zorgeloze start van de dag van onze gasten. Je werkt veelal zelfstandig. Kennis van de Duitse taal is een pré.

Naast twee doordeweekse ochtenddiensten in de croissanterie kun je nog een donderdag- of vrijdagavond meedraaien in ons gezellige havenrestaurant. Je werkt hier in een klein team met veel terugkerende gasten.

Samen zorgen wij voor een optimaal en gemoedelijk verblijf van onze watersportgasten de hele dag door!

Enthousiast? Mail dan je motivatie met evt. werkervaring naar info@de-potvis.nl of app naar 06-12 50 48 50

Samen maken we er een prachtige zomer van!

BRUISEND ZOMERWERK BIJ PAVILJOEN DE POTVIS

Wij zoeken enthousiaste, klantgerichte toppers voor versterking van ons gezellige horecateam in ons bruisende paviljoen. Je werkt op het mooiste plekje aan het IJsselmeer;  Iedere werkavond geniet je, terwijl je met een glimlach op het royale terras lekker bezig bent, van de mooiste zonsondergang!

Paviljoen De Potvis is dagelijks geopend tussen 11.00-24.00 uur en er zijn diverse diensten mogelijk (vroege – of late start)

Vaste werkdagen bespreekbaar mits minimaal 2 weekenden per maand (of 1 vaste dag in het weekeinde) beschikbaar.

Functies (m/v);

  • Bediening /medewerker bar-uitgifte (16 jaar en ouder)
  • Afwasser (incl. bereiden nagerechten)
  • Keukenhulp (bereiden koude gerechten en snacks en assisteren van de kok)

Enthousiast? Mail dan je motivatie met evt. werkervaring naar info@de-potvis.nl of app naar 06-12 50 48 50

Samen maken we er een prachtige zomer van!

MEDITERANE ZOMERBAAN BIJ HAVENRESTAURANT SAILORS INN

Wij zoeken enthousiaste, klantgerichte toppers voor versterking van ons horecateam in ons gemoedelijke havenrestaurant op het terrein van Jachthaven Hindeloopen! Restaurant Sailors Inn is in het watersportseizoen (april t/m oktober) geopend voor borrel en diner.

Je werkt in een klein team met veel terugkerende gasten. Vaste werkdagen bespreekbaar mits minimaal 2 weekenden per maand (of 1 vaste dag in het weekeinde) beschikbaar.

  • Bediening en hulp bij de bar-uitgifte (16 jaar en ouder)
  • Afwassers
  • Keukenhulp (bereiden koude gerechten en snacks)

Iets voor jou? Mail dan je motivatie met evt. cv naar info@sailors-inn.nl of app naar 06-12 50 48 50.

 Samen maken we er een prachtige zomer van!

Ps.; Ben je nog net iets te jong voor horeca-werk in de avonden, maar wel op zoek naar een zomerbaan? We zoeken ook nog vakantiekrachten (vanaf 14 jaar) die in de zomerweken tussen 14.00-18.00 uur het ontvangst bij ons zwembad willen doen !

VERKOPER (M/V) IN WATERSPORTSTEMMING GEZOCHT, DIVERSE LOCATIES FRIESLAND

Watersportseizoen 2022 zoeken wij weer enthousiaste, klantgerichte verkopers (m/v) voor versterking van ons team in de watersportwinkels op Jachthaven Hindeloopen, Marina Stavoren en Skipswinkel Sneek. 7 dagen per week (overdag) geopend; welke dagen kun jij?

Heb je affiniteit met de watersport en kennis van watersportbenodigdheden, ben je klantgericht, commercieel ingesteld, minimaal 2 weekenden per maand (of 1 vaste dag in het weekeinde) inzetbaar en kun je je enthousiast verwoorden in zowel de Nederlandse- als de Duitse taal ? Stuur dan je motivatie naar pz@skipsmaritiem.nl of app naar 06-12 50 48 50.

Samen maken we er een prachtige zomer van!

MEDEWERKER CROISSANTERIE MARINA STAVOREN

Ben jij een vroege vogel zonder ochtendhumeur en vind je het leuk om onze watersportgasten een goede en vrolijke start van de dag te bezorgen? Kom dan in onze croissanterie werken (Marina Stavoren) en verzorg de ontbijtjes!

Je start rond 6.30 uur en rond 11.30/12 uur is je werkdag afgerond en heb je nog alle tijd voor leuke andere activiteiten. Vaste werkdagen bespreekbaar mits minimaal 2 weekenden per maand (of 1 vaste dag in het weekeinde) beschikbaar.

Je bakt broodjes voor de take away-corner, maakt een ontbijtbuffetje klaar en ontvangt gasten vrolijk voor het serveren van een ontbijtje of meegeven van een zak met heerlijk vers gebakken broodjes. Je werkt veelal zelfstandig, in de weekenden met een hulpbakker. Kennis van de Duitse taal is een pré.

Enthousiast? Mail dan je motivatie met evt. werkervaring naar pz@skipsmaritiem.nl of app naar 06-12 50 48 50.

Samen maken we er een prachtige zomer van!
Bekijk onze vacatures