Natuur, watersport & meer

Camping Súdermeer ligt op loopafstand van het IJsselmeer en het karakteristieke elfstedenstadje Stavoren.
Dankzij de ligging tussen de Friese Meren en het IJsselmeer bieden de camping en de camperplaatsen u tal van watersportmogelijkheden. De Gaasterlandse bossen en kliffen bereikt u eenvoudig op de fiets.

Bezoek de website van Camping Súdermeer

Camping Sudermeer

Faciliteiten

Camping Súdermeer is een rustig en kleinschalig kampeerterrein. De nette douche-, toilet- en afwasvoorzieningen bevinden zich in één gebouw op een centrale plaats op het terrein. Voor minder valide of invalide gasten is er een speciale ruimte met aangepaste sanitaire voorzieningen. De camping heeft een vaste verbinding met Marina Stavoren Binnenhaven, hier vindt u een overdekt zwembad, een watersportwinkel met supermarktafdeling, een kleine fitnessruimte, een buiten speelweide, en een indoor loungeruimte met pooltafel en tafelvoetbal . Tijdens het hoogseizoen organiseert ‘Skippie de Skipper’ voor de kinderen allerlei activiteiten.

Bezoek de website van Camping Súdermeer

Camping Sudermeer Faciliteiten

Camperplaatsen Buitenhaven

Camperplaats Camping Sudermeer

Naast ‘Camping Súdermeer’ beschikken wij ook over camperplaatsen. Deze plaatsen vindt u op een prachtige locatie, buitendijks & nabij het IJsselmeer, bij Marina Stavoren Buitenhaven & tegenover Strandpaviljoen De Potvis.

Meer informatie Camperplaats

Huren stacarvan

Stacarvan Camping Sudermeer

Bent u op zoek naar een stacaravan in een waterrijke omgeving nabij Stavoren? Of heeft u onvoldoende slaapruimte in uw caravan voor familie en/of vrienden? Dan is stacaravan ‘Skipper’ een prima oplossing.

Meer informatie huren stacaravan

SkipsLodge Camping Sudermeer Marina Stavoren

Huren SkipsLodge

Wilt u vakantie vieren met uw gezin? Of heeft u vrienden of familie op bezoek en zoekt u een overnachtingsmogelijkheid? Huur dan bij ons de SkipsLodge!

Onze SkipsLodge staat op het haventerrein van Marina Stavoren, naast de speeltuin en op steenworp afstand van het toiletgebouw met onze afwasgelegenheid, het verwarmde zwembad en de lounge.
U kunt de SkipsLodge voor een week, midweek of weekend huren.
Meer informatie SkipsLodge

Contactgegevens

Middelweg 15
8715 ET Stavoren

Algemeen: +31 (0)88-0504126
Havenbureau: +31 (0)88-0504110

info@marinastavoren.com

Bekijk onze vacatures