Yachtservice & Refit

Alles onder één dak

De Yachtservice & Refit bedrijven van SkipsMaritiem zijn professionele allround organisaties waar specialisten de dienst uitmaken. Yachtservice, refit, tuigage, motorenrevisies of de inbouw van een geavanceerde technische installatie zijn voor ons gesneden koek. Wij beheersen alle disciplines waardoor uw schip slechts eenmaal uit het water gehesen hoeft te worden.

SkipsMaritiem Yachtservice & Refit

Yachtservice

Reparatie en onderhoud
Of het nu tuigen of schilderen betreft of werkzaamheden aan de motor, constructie of elektronica van uw schip: een vakkundig team van enthousiaste medewerkers staat voor u klaar om reparaties uit te voeren. Adequaat en flexibel. Alle benodigde faciliteiten om uw schip in een perfecte conditie te brengen en te houden zijn aanwezig.

Refit

Een nieuwe look
Als een schip ouder wordt, is het soms nodig het vaartuig in een nieuw jasje te steken. Dit heet refitten. Een veelomvattende gebeurtenis waarvoor SkipsMaritiem de ervaring en vakkennis in huis heeft. In een persoonlijk gesprek lichten onze specialisten alle mogelijkheden toe.

SkipsClean

Spic & span
Schakel voor alle soorten schoonmaakwerkzaamheden – voor zowel binnen als buiten – SkipsClean in. Deze professionele schoonmaakservice opereert vanuit de Yachtservice & Refit. Vraag naar de diverse programma’s en mogelijkheden.

SkipsMaritiem vestigingen

Onze vestigingen

Maak een afspraak bij een van onze vestigingen naar keuze.
Bent u zelf niet in de gelegenheid om uw schip naar de betreffende haven te varen? Maak dan gebruik van onze ophaalservice. Wij halen uw schip op vanaf de huidige ligplaats.

Meer informatie over disciplines van onze Yachtservice & Refit vindt u op onze overkoepelende Yachtservice & Refit webite.Onze technische disciplines

Bekijk onze vacatures