Flevo Marina

A: Overstag 20, 8221 RG Lelystad
Plan route 
T: +31 (0)88 - 05 04 170
E: info@flevomarina.com 

De complete thuishaven aan het IJsselmeer

Flevo Marina is de complete thuishaven aan het IJsselmeer. Direct gelegen aan het IJsselmeer vlakbij Lelystad is jachthaven Flevo Marina de ideale uitvalsbasis voor uw vaartochten naar de oude Zuiderzeestadjes, de Friese meren, Randmeren of de Waddeneilanden.

Met een gezellig en sfeervol restaurant, een ruim gesorteerde watersportwinkel, voldoende (bewaakte) parkeergelegenheid, zeer goede winterbergingsfaciliteiten, een uitgebreide Yachtservice & Refit afdeling en een eigen zeilmakerij (Skips Sails) is Flevo Marina de complete thuishaven voor u en uw schip.

Bezoek de website van Flevo Marina

Flevo Marina Watersportcentrum

Eersteklas faciliteiten

Aan comfort ontbreekt het u niet bij Flevo Marina. Zo is elke ligplaats voorzien van een eigen 16 ampère stroomaansluiting en zijn er voldoende drinkwaterpunten op de haven.

Daarnaast beschikt de haven over een groot aantal sanitaire voorzieningen en aparte badkamers waar u 24 uur per dag gebruik van kunt maken. Ook staat een sauna tot uw beschikking. De sanitaire voorzieningen zijn schoon en ruim opgezet.

Uw auto parkeert u op een bewaakt terrein. Verder vindt u op de haven een watersportwinkel, een wasserrette, een restaurant, diverse speeltoestellen voor de kinderen en een uitgebreide Yachtservice & Refit afdeling.

Bezoek de website van Flevo Marina

Flevo Marina

Waarvoor kunt u bij ons terecht?Faciliteiten & accommodaties Flevo Marina

Bekijk onze vacatures