Naar waterrijk Friesland? In de vakantiewoningen van Waterrijck Stavoren kunt u op topniveau recreëren.

Luxe vrijstaande vakantiewoningen in
waterrijk Friesland

Het kleinschalige park met exclusieve vrijstaande vakantiewoningen in de stijl van landhuizen en schiphuiswoningen grenst aan jachthaven Marina Stavoren en ligt op ongeveer 200 meter van het IJsselmeer en het Friese stadje Stavoren. Het park biedt u tal van recreatiemogelijkheden. Heerlijk uitwaaien op de IJsselmeerdijk of op het strand, genieten van de rust en de mooie natuurgebieden van Friesland of juist actief watersporten. Alles is mogelijk!

Bezoek de website van Waterrijck

Waterrijck Stavoren vakantiewoningen

FACILITEITEN

Als je een vrijstaande vakantiewoning huurt bij Waterrijck Stavoren heb je altijd een geweldige ligging, midden in de natuur en direct aan het water, met voldoende privacy. Je hebt op Waterrijck Stavoren keuze uit diverse vakantiewoningen. De vakantiewoningen zijn zeer uitgebreid uitgerust met moderne voorzieningen.

  • Koffiezetter
  • Kleuren televisie
  • Radio-/cd speler
  • Gas openhaard
  • Fabio vel iudice vincam sunt
  • Wasmachine, droger

Bekijk de accomodaties

Faciliteiten Waterrijck Stavoren

Landhuizen

Landhuis Waterrijck Stavoren

In de mooiste hoek van Friesland, tussen het IJsselmeer en de Friese meren, staan ruim opgezette landhuizen in verschillende uitvoeringen en op royale kavels (900 tot 1300m²). Alle woningen hebben een eigen aanlegsteiger, waarvan het merendeel recht voor de deur. Verschillende typen landhuizen worden op het park te huur aangeboden, zodat u heerlijk kunt genieten van hetgeen Friesland u te bieden heeft.

Bekijk alle Landhuizen

Schipswoningen

Schipswoning Waterrijck

Stavoren ligt aan de kust van het IJsselmeer, de vroegere Zuiderzee. Eeuwenlang was het een belangrijke havenplaats, en dat karakter heeft het behouden. Zo zijn er op het Waterrijck Stavoren ook schiphuiswoningen gerealiseerd. Een aantal van deze woningen worden voor de verhuur aangeboden. De woningen bieden de mogelijkheid om direct vanuit de woning in de boot te stappen om zo te gaan varen.

Bekijk alle Schiphuiswoningen

Contactgegevens

Middelweg 15
8715 ET Stavoren

Algemeen: +31 (0)88-0504126
Havenbureau / receptie: +31 (0)88-0504110

info@marinastavoren.com

Bekijk onze vacatures