Jachthaven Hindeloopen

A: Oosterstrand 3, 8713 JS Hindeloopen
Plan route 
T: +31 (0)88 - 05 04 140
E: info@jachthavenhindeloopen.nl 

De veelzijdige kwaliteitshaven

Jachthaven Hindeloopen is de kwaliteitshaven aan het IJsselmeer. Onze gezellige en veelzijdige jachthaven ligt op een A1-locatie direct aan het IJsselmeer en direct tegen het karakteristieke oude stadje Hindeloopen aan.

De jachthaven is een ideale uitvalsbasis voor vaartochten naar verschillende stadjes aan het IJsselmeer zoals Enkhuizen, Medemblik, Makkum en Stavoren. Na een schutting door de sluizen van Kornwerderzand is een bezoek aan de Waddeneilanden zo gemaakt.

Bezoek de website van Jachthaven Hindeloopen

Jachthaven Hindeloopen

Eerste klas faciliteiten

Wilt u optimaal en zorgeloos genieten van de watersport?
Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Op de jachthaven is iedere box uitgerust met een stroom- en drinkwateraansluiting. Het gebruik hiervan is voor de periode van april t/m oktober inclusief. Daarnaast is er gratis WIFI op de haven.

De jachthaven beschikt over schone en ruime sanitaire voorzieningen waar u 24 uur per dag gebruik van kunt maken. De vaste ligplaatshouders hebben een eigen toiletgebouw tot hun beschikking.

Op het gebied van recreatie en ontspanning haalt u uw hart op. Zo is er op de jachthaven een overdekt zwembad aanwezig en in de fitnessruimte of op de tennis- en squashbanen kunt u werken aan uw conditie.

Bezoek de website van Jachthaven Hindeloopen

Jachthaven Hindeloopen faciliteiten

Waarvoor kunt u bij ons terecht?Faciliteiten & accommodaties Jachthaven Hindeloopen

Bekijk onze vacatures