Verkoper watersportwinkels gezocht

Voor onze watersportwinkels in Sneek en Hindeloopen zijn wij op zoek naar een:

Verkoper(s) met passie voor de watersport m/v

Wij zoeken enthousiaste, klantgerichte verkopers voor versterking van ons team in de watersportwinkel op Jachthaven Hindeloopen, de Hylper Marktplaats in Hindeloopen en onze Skipswinkel in Sneek. De Skipswinkel aan de Houkesloot beschikt ook over een tankstation. Hierdoor ben je ook veel op de steiger te vinden! Het is hier een komen en gaan van watersporters op weg naar de Friese Meren.

De watersportwinkels in Hindeloopen en Sneek zijn in het toeristisch seizoen (eind maart t/m oktober) 7 dagen per week (overdag) geopend; de Hylper Marktplaats op de havenkade van Hindeloopen, in vakantieperiodes en in weekenden.

Heb je affiniteit met de watersport en kennis van watersportbenodigdheden?  Ben je klantgericht, commercieel ingesteld, minimaal 2 weekenden per maand (of 1 vaste dag in het weekeinde) inzetbaar? Kun je je enthousiast verwoorden in zowel de Nederlandse- als de Duitse taal? Draag jij graag je steentje bij aan een optimaal vakantiegevoel van de watersporter? Dan hebben we je heel graag in ons team!

Mail je motivatie met evt. cv naar pz@skipsmaritiem.nl of app naar 06-12 50 48 50. Kijk ook op www.jachthavenhindeloopen.nl

Bekijk onze vacatures