Werkvoorbereider
Skips Sails & Rigging

Voor de Yachtservice & Refit van Flevo Marina zijn wij op zoek naar een:

Werkvoorbereider Skips Sails & Rigging m/v fte

Flevo Marina is dé jachthaven in Lelystad met de meest uitgebreide Yachtservice & Refit afdeling. Met ons enthousiaste en gemotiveerde team zorgen wij ervoor dat de klant plezier beleeft op hun schip, die wij voor hen in top conditie houden.

Als Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de inkoop en verkoop van o.a. het vervangen van mast en tuigages, furlex, relingdraden, leveren van divers canvaswerk, zoals sprayhoods, maindropsystemen e.d.
Wij zijn o.a. dealer van de gerenommeerde merken zoals UK-De Vries Sails, SailSelect, Harken, Lewmar en Seldén. En voor de andere afdelingen zijn wij o.a. dealer van Raymarine, Webasto en Volvo Penta.
Met onze zeer complete uitgeruste Yachtservice & Refit afdeling, bieden wij de watersporter een full-service pakket. Wij hebben diesel-/elektromonteurs, schilders, polyestermedewerkers, timmerlieden, havenmeesters en nog veel meer top vaklui in dienst.
Met dit top team zetten wij dagelijks een topprestatie neer. Kom jij ons team versterken?

Ben jij een enthousiaste zeiler en voel jij je thuis in een maritieme werkomgeving waarin geen dag hetzelfde is? Dan is dit je kans!

Jij gaat samen met je collega’s op de haven ervoor zorgen dat onze klanten super tevreden zijn over het onderhoud van hun zeil- en/of motorschip. Je hebt vanuit je functie veelvuldig contact met klanten en leveranciers. Als werkvoorbereider coördineer je de diverse projecten en geef je leiding aan tuigers en zeilmakers.
Je werk vindt meestal plaats op de jachthaven of op een nabij gelegen haven, voor het inmeten van zeilen of tuigages op te meten.
Het is een gevarieerde baan waarin je al je technische kwaliteiten kan gebruiken bij o.a. de inkoop van alle materialen.
Daarnaast coördineer je samen met een enthousiast en gemotiveerd team alle lopende projecten.

  • algemeen werkplaats en onderhoudswerk.
  • Winterberging / tewaterlating / varen en manoeuvreren van schepen.
  • Op- en aftuigen van schepen.

Profiel kandidaat

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige werkvoorbereider/manager, die vanuit zijn (maritiem) technische vakkennis en vaardigheden breed inzetbaar is op het vlak van Sails & Rigging.

  • Je kunt zelfstandig als werkvoorbereider aan de slag en hebt wellicht reeds ervaring opgedaan, in een ander vakgebied.
  • Je bent bereid je vakkennis up-to-date te houden.

Herken jij je in dit profiel? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet! Bel of app met Marieke Verhaar (Telnr. 06 51902256) of mail naar m.verhaar@skipsmaritiem.nl.

Geboden wordt

Je komt te werken in een jong en enthousiast team. We zijn in totaal met 32 man in de leeftijd 30-55. Op de werkplaats werken ongeveer 25 man: zeilmakers, tuigers, elektromonteurs, dieselmonteurs, schilders en polyestermedewerkers, die aangestuurd worden door werkvoorbereiders.
Als jij ons team komt versterken, krijg je van ons: Een contract voor minimaal 30 – 38 uur in de week, een goed salaris bij een financieel gezonde werkgever met een goed gevulde orderportefeuille. Wil jij jezelf als werkvoorbereider in de maritieme sector verder ontwikkelen met opleidingen en cursussen dan kan dat zeker.
Heb je een eigen boot? Dan bieden wij je bovendien de mogelijkheid om op onze haven ook privé klussen te doen.

Bekijk onze vacatures