Marina Stavoren

A: Middelweg 15, 8715 ET Stavoren
Plan route 
T: +31 (0)88 - 05 04 100
E: info@marinastavoren.nl 

Ons veelzijdige recreatiepark bestaat uit:

Marina Stavoren Binnenhaven:
Dé familiehaven aan het IJsselmeer
Marina Stavoren Buitenhaven:
Dé thuishaven voor de sportieve watersporter
Camping Súdermeer:
Dé watersportcamping nabij het IJsselmeer
Waterrijck Stavoren:
Recreëren in landhuizen en schiphuiswoningen aan of nabij het water

Centrale ligging

Met water- en landfaciliteiten aan het IJsselmeer en dichtbij de Friese Meren biedt recreatiepark Marina Stavoren u vele mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding. Het is een waar watersportparadijs. Zwemmen, zeilen, surfen, vissen, sloepvaren, suppen: alles is mogelijk! Ook is het park zeer kindvriendelijk met onder andere een overdekt zwembad, een indoor speelruimte, een zwemstrand en diverse buiten speeltoestellen.

Bezoek de website van Marina Stavoren

Recreatiepark Marina Stavoren

Eersteklas faciliteiten

Marina Stavoren biedt u goede voorzieningen. In de jachthaven heeft iedere box een stroom- en drinkwateraansluiting. Het tankstation en de afzuiginstallatie voor de bilge- en fecaliëntank vindt u voor het havenkantoor. De sanitaire voorzieningen zijn verdeeld over twee toiletgebouwen en uw auto parkeert u op een bewaakt terrein.

Verder is er een overdekt zwembad, watersportwinkel met supermarktafdeling, wasserrette, een eetcafé/bar, kleine fitnessruimte, diverse speeltoestellen voor de kinderen en een uitgebreide Yachtservice & Refit afdeling. Via het havenkantoor huurt u een (elektrische)fiets.

Op loopafstand van de haven bevinden zich camping Súdermeer en het vakantiepark Waterrijck Stavoren. In het park huurt u landhuizen of schiphuiswoningen. Beide accommodaties zijn direct vanaf de haven te bereiken.

Bezoek de website van Marina Stavoren

Camping Sudermeer Faciliteiten

Waarvoor kunt u bij ons terecht?Faciliteiten & accommodaties Marina Stavoren