Jachthaven Friese Hoek

A: Vuurtorenweg 19, 8531 HJ Lemmer
Plan route 
T: +31 (0)88 - 05 04 130
E: info@friesehoek.nl 

Voel je thuis in Jachthaven Friese Hoek

Jachthaven Friese Hoek in Lemmer ligt direct aan het IJsselmeer. Maar na een schutting door de historische Lemstersluizen behoren ook de Friese Meren tot toegankelijk vaargebied. Een tocht naar de Waddeneilanden of een dagje naar Enkhuizen of Medemblik is vanaf hier goed te doen. Maar het is ook altijd prima toeven op de Friese Meren, waar u levendige stadjes als IJlst en Sneek tegenkomt.

Met een gezellig en sfeervol café-restaurant, een watersportwinkel, voldoende parkeergelegenheid, zeer goede winterbergingfaciliteiten en een uitgebreide Yachtservice en Refit is Jachthaven Friese Hoek de haven waar iedere watersporter zich thuis voelt.

Bezoek de website van Jachthaven Friese Hoek

Jachthaven Friese Hoek Lemmer

Ruime ligplaatsen en moderne faciliteiten

De ligplaatsen zijn ruim en voorzien van alle gemakken. Elke ligplaats heeft een elektriciteitsaansluiting en er zijn ruim voldoende wateraansluitingen. Ook zijn er bagagewagentjes voor uw boodschappen en is er een groot parkeerterrein. Jachthaven Friese Hoek biedt u een modern en uitgebreid pakket aan voorzieningen:

  • gescheiden sanitaire ruimtes voor dames en heren, met toiletten, douches, wastafels en wascabines. Het gebouw is d.m.v. een code alleen toegankelijk voor gasten van de jachthaven. In het hoogseizoen worden alle sanitaire ruimtes meerdere malen per dag schoongemaakt.
  • buitenkranen voor bijvoorbeeld het wassen van groenten;
  • speciale containers voor afval, glas, afgewerkte olie;
  • een ruimte voor het ledigen van het chemisch toilet;
  • een wasserette voorzien van was- en droogmachines;
  • een vuilwaterstation.

Bezoek de website van Jachthaven Friese Hoek

Jachthaven Friese Hoek

Waarvoor kunt u bij ons terecht?Faciliteiten & accommodaties Jachthaven Friese Hoek

Bekijk onze vacatures