Mijl-op-zeil challenge

Dit jaar zijn wij begonnen met het project SkipsGreen. Met dit project willen wij onze jachthavens verduurzamen, met daarin als einddoel met de wind in de zeilen koersen op energie neutraal.

We zijn achter de schermen al veel stappen aan het ondernemen om dit waar te maken. Daarnaast willen wij u ook uitdagen om bij te dragen aan ons doel, uiteraard op een aangename manier. Zeilen is een mooie duurzame vorm van recreatie.  Wij nodigen u uit om mee te doen aan de mijl-op-zeil challenge. Welke vaste ligger heeft de meeste mijlen op zijn zeil gevaren in de maand augustus? U kunt uw afstanden wekelijks doorgeven via de website, hier kunt u ook de afstanden van uw tegenstanders zien. De standen worden wekelijks bijgewerkt en gepubliceerd op de Skipmaritiem app. Het schip met de meeste mijlen wordt na afloop beloond met een prijs.

Naar deelname formulier

Hoe doe ik meeDEELNAME

Wat tof dat u mee doet aan de mijl-op-zeil challenge! Zie hieronder de spelregels en het deelname formulier. Om zo veel mogelijk kans te maken op de winst probeert u dan wekelijks uw stand door te geven, als u te laat bent tellen deze mijlen helaas niet meer mee.

SPELREGELS

DEELNAME FORMULIER

  Naam:

  Naam boot*:

  Thuishaven*:

  Boxnummer*:

  E-mailadres*:

  Telefoonnummer:

  Datum*:

  Mijlen op zeilen*:

  Opmerking

  Upload foto's:

  *Houd er rekening mee dat uw foto’s, scheepsnaam en thuishaven kunnen gebruikt worden op de website. Uw naam, boxnummer, emailadres en telefoon nummer blijven uiteraard verborgen.

  Bekijk onze vacatures