zelfstandig werkend kok De Potvis

Voor ons restaurant Strandpaviljoen De Potvis in Stavoren op zoek naar een:

Zelfstandig werkend kok op het mooiste plekje aan het IJsselmeer (m/v).

“Culinaire Uitdaging Aan Het IJsselmeer! Word Zelfstandig Werkend Kok bij Strandpaviljoen De Potvis.”

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil jij het mooiste plekje aan het IJsselmeer als werkplek? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste zelfstandig werkend kok met passie voor het vak. Samen met je collega’s zorg jij voor de ultieme beleving bij paviljoen De Potvis met Mediterrane sfeer in het moderne pand en op het prachtige terras. Het paviljoen is gelegen bij Marina Stavoren Buitenhaven.

Naast de dagelijkse kookwerkzaamheden houd je je bezig met het mede ontwikkelen van nieuwe gerechten en het samenstellen van een seizoensgebonden menukaart. Je bent medeverantwoordelijk voor de dagelijkse inkoop- en voorraadplanning. Er is volop ruimte voor jouw positieve inbreng en creativiteit.

Je werkt in een keukenteam van drie tot vijf personen. Als eerste aanspreekpunt van de keukenploeg zorg jij ervoor dat alles goed georganiseerd is en iedereen lekker aan het werk kan in een fijne sfeer. Je bent eindverantwoordelijke voor het bereiden van de gerechten en de mise-en-place. Je weet goed de kwaliteit te waarborgen, zowel op rustige als drukke dagen, en helpt je collega’s waar nodig.

Wat vragen wij?

  • Je bent voltijd beschikbaar, inclusief vakanties en weekeinden (parttime in een duo baan-vorm ook bespreekbaar)
  • Je hebt een afgeronde koksopleiding en/of hebt minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandig werkend kok
  • Je hebt kennis van allergenen, HACCP en de veiligheidsregels
  •  Je bent flexibel, stressbestendig en een teamplayer

Paviljoen De Potvis is van maart t/m november geopend voor lunch, borrel en diner, 5-6 dagen per week. Reiskostenvergoeding en/of tijdelijke huisvesting mogelijk.

Klinkt dit als jouw ideale werkplek? Stuur dan jouw motivatie met cv naar info@de-potvis.nl of app naar 06-12 50 48 50. Kom proeven van het succes bij De Potvis!

Bekijk onze vacatures