Ervaren Tuiger pleziervaart gezocht

Voor SkipsSails bij Flevo Marina zijn wij op zoek naar een:

Ervaren Tuiger pleziervaart (m/v, fte)

Ben jij een enthousiast tuiger en voel jij je thuis in een maritieme werkomgeving waarin geen dag hetzelfde is? Dan is dit je kans!

Jij gaat samen met je collega’s op de haven ervoor zorgen dat onze klanten super tevreden zijn over het onderhoud van hun zeil- en/of motorschip. Je hebt vanuit je functie contacten met klanten en leveranciers en je kan je kennis overdragen aan klanten en collega’s (evt. leerling tuiger).

Je werk vindt plaats op de jachthaven.

Het is een gevarieerde baan waarin je al je technische kwaliteiten kan gebruiken en uitbreiden bij o.a.

  • Op- en aftuigen van schepen, reparaties uitvoeren aan tuigages, lieren en het vervangen en splitsen van lijnen en vallen. Leveren en onderhouden van voorstagprofielen en ook het leveren en monteren van compleet nieuwe masten behoort tot jouw takenpakket. Wij maken staaldraad op maat en walsen terminals aan nieuwe stagen tot en met 12 mm.
  • Ook zorg je ervoor dat de mast na de winterperiode weer zo geplaatst wordt, dat het schip goed op het roer ligt en formidabel zeilt.

 

Daarnaast verricht je samen met een jong en informeel team

  • algemeen werkplaats en onderhoudswerk.
  • Winterberging / tewaterlating / varen en manoeuvreren van schepen.

Flevo Marina vertegenwoordigt diverse dealerschappen zoals Seldén, Master Masten, Neutmast en Sparcraft en Furlex, Profurl en Facnor. Tevens zijn wij dealer van Lancelin lijnen.

 

Profiel kandidaat

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige monteur die vanuit zijn (maritiem) technische vakkennis en vaardigheden breed inzetbaar is op verschillende werkzaamheden aan schepen.

  • Je kunt zelfstandig als tuiger aan de slag en hebt wellicht reeds ervaring opgedaan.
  • Je bent fysiek fit en vindt het geen probleem om reparatiewerk te verrichten in de mast.
  • Je bent bereid je vakkennis up-to-date te houden.
  • Heb je affiniteit met de watersport, en dan met name met het zeilen? Dan is dat een grote pré!

Herken jij je in dit profiel? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet! Bel met Marieke Verhaar (Telnr. 088 0504172) of mail naar m.verhaar@skipsmaritiem.nl.

 

Geboden wordt

Je komt te werken in een jong en enthousiast team. We zijn in totaal met 27 man in de leeftijd 30-55. Op de werkplaats werken ongeveer 20 man: zeilmakers, tuigers, elektromonteurs, dieselmonteurs, schilders en polyestermedewerkers, die aangestuurd worden door werkvoorbereiders.

 

Als jij ons team komt versterken, krijg je van ons: Een contract voor 38 uur in de week en een goed salaris bij een financieel gezonde werkgever met een goed gevulde orderportefeuille. Wil jij jezelf als tuiger in de scheepsbouw verder ontwikkelen met opleidingen en cursussen dan kan dat zeker.

 

Heb je een eigen boot? Dan bieden wij je bovendien de mogelijkheid om op onze haven ook privé klussen te doen.

Solliciteer dan op deze functie en stuur een mail met wie je bent en waarom je bij ons wilt werken naar Marieke Verhaar, m.verhaar@skipsmaritiem.nl

Vragen? Bel dan met Marieke Verhaar, telefoonnummer 088-0504172.

Bekijk onze vacatures