Google Calendar-inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacy-instellingen.

Assortiment voor jong en oud

Zoekt u nieuwe onderdelen voor uw schip, wilt u een kwalitatief hoogwaardig zeilpak of bent u op zoek naar modieuze vrijetijdskleding? Dan heten wij u van harte welkom in één van onze watersportwinkels. Een uitgebreid assortiment aan zeil- en vrijetijdskleding en technische accessoires voor het interieur en exterieur van uw schip treft u aan in onze watersportwinkels in Hindeloopen, Stavoren, Lemmer en Lelystad. Hier slaagt jong en oud, gegarandeerd.

Zeil- en vrijetijdskleding

Onze collectie van zeil- en vrijetijdskleding bestaat uit gerenommeerde topmerken als Gaastra, Musto en North Sails.

Scheepsbenodigdheden

Het assortiment varieert van elektronica, nautische cadeaus, navigatiekaarten en -apparatuur, reddingsvesten en -vlotten, rubberboten en motoren tot RVS ijzerwaren, olielampen, onderhoudsmiddelen, teakaccessoires, touwwerk, verf en verlichting.

Vlotten te huur

Via de watersportwinkels kunt u ook een reddingsvlot huren. Dit doen wij uitsluitend op bestelling, omdat een reddingsvlot een houdbaarheidsdatum heeft. Zo zit er bijvoorbeeld vuurwerk in met een gegarandeerde werkingsduur. Aangezien ze in aanschaf niet echt goedkoop zijn, is huren een aantrekkelijke optie. 

Doorlopende kortingsacties

Als fervent watersporter beschikt u graag over producten van hoge kwaliteit. En bij voorkeur voor een zo laag mogelijke prijs. Daarom voeren onze watersportwinkels bijzondere kortingsacties van april tot en met oktober. Gedurende deze maanden zijn doorlopend tweehonderd watersportartikelen in de aanbieding.

Dealer van kwaliteitsmerken

De watersportwinkels zijn onder andere dealer van Blue performance, Dubarry, Gaastra,  Harken, Jabsco Lewmar, North Sails, Marlow, McGregor, Mepal, Musto, Raymarine, Gant, Secumar, Selden, Sikaflex, Spinlock, Star Brite,  Vetus,  Volvo  Penta, Wempe en Yachticon.