Dé familiehaven bij uitstek

Marina Stavoren is uniek gelegen tussen het IJsselmeer en de Friese Meren. Het oude elfstedenstadje Stavoren ligt op loopafstand en in het bosrijke Gaasterland is het heerlijk fietsen. De haven biedt optimale faciliteiten voor het hele gezin.
Plattegrond Marina Stavoren

Centrale ligging

Door het grote vaargebied is jachthaven Marina Stavoren een ideale uitvalsbasis. Een tocht naar de Waddeneilanden of een dagje naar Enkhuizen of Medemblik is vanaf hier goed te doen. Maar het is ook altijd prima toeven op de Friese Meren, waar u levendige dorpen als Heeg en Sneek tegenkomt.

Eersteklas faciliteiten

Marina Stavoren biedt u goede voorzieningen. In de jachthaven heeft iedere box een stroom- en drinkwateraansluiting. Het tankstation en de afzuiginstallatie voor de bilge- en fecaliëntank vindt u voor het havenkantoor. De sanitaire voorzieningen zijn verdeeld over twee toiletgebouwen en uw auto parkeert u op een bewaakt terrein. 

Verder is er een overdekt zwembad, watersportwinkel met supermarktafdeling, wasserrette, een eetcafé/bar, kleine fitnessruimte, diverse speeltoestellen voor de kinderen en een uitgebreide Yacht Service & Refit afdeling. Via het havenkantoor huurt u een (elektrische)fiets.

Op loopafstand van de haven bevinden zich camping Súdermeer en het vakantiepark Waterrijck Stavoren. Op het park huurt u landhuizen of schiphuiswoningen. Beide accommodaties zijn direct vanaf de haven te bereiken.