Dé veelzijdige kwaliteitshaven

Jachthaven Hindeloopen heeft een open verbinding met het IJsselmeer. Bovendien ligt de haven direct tegen het gelijknamige karakteristieke oude stadje aan. Naast de 550 ligplaatsen beschikt de haven over uitstekende voorzieningen. 
Plattegrond Jachthaven Hindeloopen

Talrijke faciliteiten

Jachthaven Hindeloopen is een echte kwaliteitshaven. Hier is iedere box uitgerust met een stroom- en drinkwateraansluiting. Vanaf alle ligplaatsen is het tankstation goed bereikbaar. Uw auto laat u achter op het bewaakte parkeerterrein, zolang u wilt.

Op sportief vlak haalt u uw hart op. Er is een overdekt zwembad waar ook zwemles wordt gegeven. Inspannen kan in de fitnessruimte of op de tennis- en squashbanen. Voor ontspanning zijn er de sauna en zonnebank. De kleinsten vermaken zich op de speeltoestellen en in de kinderboerderij. En de croissanterie zorgt iedere morgen voor verse broodjes.

Watersportwinkel

Zoekt u scheepsbenodigdheden of nieuwe zeil- of vrijetijdskleding? Dan bent u in onze watersportwinkel aan het juiste adres. Kwaliteitsmerken zoals Gaastra, Musto en North Sails vindt u in onze collectie. lees verder.